Altijd bloemen in huis voor 35 euro per maand

Bloemenabonnementen

Graag bloemen in huis of op het werk, maar geen tijd om ze te halen? Dan is een bloemenabonnement misschien wel iets voor u.

Iedere twee weken brengen wij een mooi seizoensboeket bij u aan huis of op het werk. Wij staan bekend om onze prachtige kleurrijke (Biologische) Veldboeketten, elke keer verrassend anders.

Indien nodig komen we vooraf de ruimte bekijken, zodat we onze boeketten kunnen aanpassen aan de vaas en/of ruimte waarin ze komen te staan. Wij houden indien gewenst rekening met uw voorkeur voor kleur of ander soort boeket.

In de zomerperiode krijgen we onze biologische bloemen van Mariette Kamphuis van de Bloemenakker. In het voorjaar van 2014 is zij begonnen met een kleinschalige kwekerij net buiten Rotterdam. De overige bloemen krijgen we zomer en winter dan Daniel van Egmond van van Egmond Bloemen. Dit familiebedrijf uit Rijnsburg rijdt al jaren met koelwagens door het land om de bloemen bij ons aan de deur af te leveren. Zij hebben een breed en kwalitatief goed assortiment bloemen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Liefst bloemen met MPS A keurmerk.

Dit is een veelgebruikt keurmerk in de bloemenhandel. Het heeft vier niveaus: A+, A, B en C, waarbij Niveau A redelijke milieueisen heeft. (indien mogelijk en klapscherm van maken onder MPS A keurmerk)
Twee boeketten cadeau

U betaald per maand, maar krijgt iedere 2 weken een boeket; op jaarbasis krijgt u dus 2 boeketten van ons cadeau. Mocht u iedere week een boeket willen ontvangen dan kan dit al voor een vaste maandprijs van € 69,- Dit houdt in dat u op jaarbasis maar liefst 4 boeketten cadeau krijgt. Uiteraard is het mogelijk om grotere boeketten te bestellen, de prijs hiervoor zal in overleg worden aangepast.

Groepskorting:

Zijn er meer mensen bij u in de buurt die graag een boeket willen ontvangen? Dan doen wij ook aan groepskorting. Indien er in een straal van 500 meter 3 of meer boeketten kunnen worden afgeleverd, dan zakt de maand prijs naar € 30,- . Bij 6 of meer boeketten kunt u hetzelfde boeket ontvangen voor een maandprijs van €25,-

Het abonnement is flexibel en kan op ieder moment worden opgezegd.
Betaling geschiedt vooraf aan het begin van iedere maand.